HTML

Tatár Gábor Ruzsai képviselő blogja

Köszönet a Ruzsai embereknek hogy bizalmukkal megtiszteltek és mint képviselő munkálkodhatok községünk fejlődésén! Köszönöm mindenkinek!

Friss topikok

2010.09.09. 11:06

A Ruzsai Hírekben

Sikeresen eljutott hozzám a Ruzsai Hírek terjedelmi korlátozása a képviselők bemutatkozásához. Mit mondjak, nem lesz könnyű ilyen kevés helyen a szükséges információt átadni viszont interneten is közzéteszik a bemutatkozás. De ha már interneten közzéteszik akkor ott lehetne nagyobb a terjedelem, ott csak lenne elég hely...

-Igazolványkép beillesztése esetén: 800-850 karakter
-Igazolványkép beillesztése nélkül: 900-950 karakter

Leadási határidő péntek 12 óra.

Voksomat az igazolványképesre tettem, így a bemutatkozás a következőképpen fog zajlani:

Tisztelt Ruzsaiak!

Tatár Gábor vagyok, 31 éves,világlátott értelmiségi,képviselő jelölt, de elsősorban Ruzsai lakos mint Önök! Kiábrándult, szomorú, csalódott vagyok mint sokan Önök. Hiszem hogy lehet többet tenni, hogy elhalasztott lehetőségeket kell bepótolni, hogy nem elég pályázatok mögé bújni, hogy gyermekeink számára tudunk jövőt teremtetni. Községünk fogyatkozik, fiatalok elmennek, munkanélküliek száma nő, a gazdák, vállalkozások magukra maradtak, ki tesz ez ellen? Hiszem hogy Ruzsa nem kell hogy elsorvadjon mint oly sokan mások! Ígérem hogy fejlődést hozok, független és pártatlan döntéseket, fejlesztéseket, segítséget a gazdáknak,vállalkozásoknak, és lemondok összes képviselői juttatásomról iskolánk javára mert nekem ez társadalmi munka!

Kérem szavazzanak a lehetőségekre, a fejlődésre, kérem szavazzanak rám, legyen egy a célunk!
 


Legyen egy a célunk!
Tatár Gábor képviselőjelölt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tatargabor.blog.hu/api/trackback/id/tr622282426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása