HTML

Tatár Gábor Ruzsai képviselő blogja

Köszönet a Ruzsai embereknek hogy bizalmukkal megtiszteltek és mint képviselő munkálkodhatok községünk fejlődésén! Köszönöm mindenkinek!

Friss topikok

2010.12.23. 14:21

Mit nekünk szabad véleménynyilvánítás...

Megdöbbenten kaptam az értesülést hogy a Ruzsai Hírek következő számában a jegyző úrhoz címzett nyílt levelem (lásd itt) nem fog megjelenni. A szerkesztőségben azt az információt kaptam hogy polgármester asszonyt keressem ez ügyben. Sánta Gizella polgármester asszony megerősítette hogy valóban nem fog megjelenni, hagy idézem az elhangzottakat szó szerint:

 

„Ez egy önkormányzati újság, ilyen magáncélú leveleket nem fogunk megjelentetni ezután....”

 

Finoman is szólva itt több komoly kétség is felmerül. Először is mint Ruzsai képviselő jómagam is az önkormányzathoz tartozom mint a képviselő testület egy tagja, bár lehet hogy ezt csak én gondolom így... mindamellett ez a levél nem magáncélú levél, mint Ruzsai képviselő írtam a jegyző úr cikkére reagálva, bár úgy lehet hogy Ruzsai „szokásjog” alapján egy képviselő nem mondhat ellen a hivatalvezetőnek, mindezt egy közmédiumban?!

A következő maga az a tény hogy a Ruzsai Híreket az Intelligens Faluért Egyesület adja ki és nem pedig az önkormányzat, melynek megvan a saját vezetősége, azt nem a polgármester vagy az önkormányzat irányítja... Bár ezek után felmerül a kérdés...

Végezetül pedig nem gondolom hogy egy nyílt levél a hivatal vezetőjének magáncélú levél lenne.

 

Ruzsán - nállunk - 2010-ben még a média törvény módosítása sem szükséges hogy ami nem felel meg a hivatal, azon belül a polgármester és a jegyző „elképzelésének” az egyszerűen ne jelenjen meg...

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tatargabor.blog.hu/api/trackback/id/tr992534743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kreatív embernek ismertelek meg a REF megbeszélésén, a település közterület-használati rendelete alapján helyezd el a nyílt levelet a megfelelő helyeken, hogy értesüljenek a véleményedről.
@Member: Pontosan ezt fogom tenni holnap. A karárcsonyi ünnepek alatt nem akartam az embereket politikával terhelni.
süti beállítások módosítása